Opleidingen & Evenementen Juridische begeleiding à la carte (in het Frans)

Juridische begeleiding à la carte (in het Frans)

2024 - 2025


Naast het juridisch advies per telefoon en e-mail, biedt het Steunpunt je vanaf september 2024 ook “juridische begeleiding à la carte” aan, zodat je een stand van zaken kunt maken van je dossiers, mogelijke oplossingen kunt vinden en, indien nodig, bepaalde moeilijke situaties kunt oplossen.

Alle vragen zullen worden onderzocht, of het nu gaat om een op zichzelf staand juridisch probleem (afrekening, verjaring, beslaglegging, betwiste kosten, nulstelling, verzekering, zelfstandigen, enz.) of om een meer algemene vraag over de strategie/richting die aan een bepaald dossier moet worden gegeven.

In de praktijk komt het erop neer dat we een afspraak met je maken en dat je met je dossier naar het Steunpunt komt zodat we het samen kunnen bestuderen.

  • Als je zaak betrekking heeft op particulieren, kun je een afspraak maken met William ROBERT en/of Laura BORGERS, juristen bij het Steunpunt.
  • Als het gaat om zelfstandigen of voormalige zelfstandigen, kun je een afspraak maken met Louis DERMINE, voormalig curator bij de ondernemingsrechtbank van Charleroi. Voor deze supervisies is het sterk aanbevolen dat de gebruiker deze afspraken bijwoont.
  • Voor zaken die geen betrekking hebben op zelfstandigen of voormalige zelfstandigen is het ook mogelijk om een supervisie te organiseren voor uw hele team over een specifieke praktische kwestie (bijvoorbeeld de analyse van deurwaardersafrekeningen). In dat geval komt de jurist bij u langs om de dossiers te analyseren.

Houd er rekening mee dat het niet de bedoeling is om een opleiding te geven, maar wel om praktische zaken/problemen te analyseren die u daadwerkelijk in uw praktijk bent tegengekomen.

Let op ! Niet registreren op de website. Als je zo’n juridische begeleiding  wilt, maak dan een afspraak per
telefoon op 02/217.88.05 of per e-mail op info@steunpuntschuldbemiddeling.be.


Prijs

Gratis


Plaats

Steunpunt Schuldbemideling Jubelfeestlaan 153-155 1080 Brussel


Duur

1 uur


Opleider(s)

William Robert Laura Borgers


This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.